Szállás árak Nádas Tó Park Hotel Superior***

Nádas Tó Park Hotel Superior***

Címlap » Vasad » Vasadi szállások » Nádas Tó Park Hotel Superior*** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Természeti környezetben, Közép-Duna-vidék
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Őrzött parkoló, Konferencia terem, Szobaszolgálat, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető (kutyák esetében max. 5 kg), Kert, Gyermekjátszótér, Zárt parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Internet csatlakozás, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Lovaglás, Röplabda
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (kalandpark és tófürdő)

Nádas Tó Park Hotel Superior***

Ha pihenni szeretne, kikapcsolódni, a vadregényes természet közelében a városok zajától távol, akkor nálunk megtalálja a nyugalom és aktív kikapcsolódás helyszíneit is.
A megújult, 30 új szobával bővített szállodánk tökéletes kényelmet, pihenést és új élményeket biztosít.
Szobáink légkondicionáltak, LED tévével, széffel, valamint kádas, illetve zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

SZOBÁINK
Ha pihenni szeretne, kikapcsolódni, a vadregényes természet közelében a városok zajától távol, akkor nálunk megtalálja a nyugalom és aktív kikapcsolódás helyszíneit is.

Szállodánk 37 szobája tökéletes kényelmet, pihenést és új élményeket biztosít.

Szobáink légkondicionáltak, LED tévével, laptop széffel, valamint kádas, illetve zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, melyek mindegyikében különleges technológiával készült, antiallergén ágyneműszett várja Önöket. Kialakításra került egy speciális szoba is mozgássérült Vendégeink számára.

ECONOMY EGYÁGYAS (1 DB)
ECONOMY KÉTÁGYAS (1 DB)
STANDARD (3 DB)
STANDARD - TETŐTÉR (3 DB)
SUPERIOR (19 DB)
SUPERIOR PLUS (3 DB)
DELUXE (2 DB)
DELUXE PLUS (1 DB)
CSALÁDI (2 DB)

WELLNESS

MEDENCÉK

Feszített víztükrű, 40m2-es, aktív oxigénnel tisztított medencénk garantálja, hogy bőr- és szemirritációtól mentesen pihenheti ki a fáradalmait. Kényeztetéséhez nyakzuhany, hidromasszázs és pezsgő levegő befúvás is hozzájárul, s a kellemes 32ºC-os vízben ülve akár sakkozhat is beépített tábláinkon.
Jakuzzinkban kényelmesen elfér 5-6 fő, a 36ºC-os vízben vendégeink egyénileg aktiválhatják az élményelemeket, miközben élvezhetik a tóra nyíló pazar panorámát.

SZAUNAVILÁG
Hagyományos finn szaunánkban 90 ºC-os hőmérséklet, három padsor és csillagos égbolt várja az immunrendszerüket erősíteni vágyókat.
Bio szaunánk igazi kuriózum, 60 ºC-ra fűtjük fel, s segítségével azok is élvezhetik a szaunázás áldásos hatásait, akik számára a magas hőfok nem ajánlott. A fényterápia és a gyógyfüvek jelenléte a lélek felüdülését is szolgálja.
Infraszaunánkban három fő fér el kényelmesen, ez a típus kellemesebben lazítja az izmokat és jobban hat az alakformálásra, de a bőrtisztító hatása is látványosabb, mint hagyományos társaié.
Gőzkabin hatása a szaunáéval megegyező, de jóval kíméletesebben izzaszt. Azoknak ajánljuk, akik a magasabb páratartalomban érzik jól magukat. 6 fő fér el benne kényelmesen.
A szaunázás koronája a bátrabbak számára a zuhanydézsából zúduló víz, energetizáló hatása vitathatatlan.

MASSZÁZS
Svédmasszázs
A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. A svédmasszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stresszt.
A kezelés időtartalma minimum 50 perc

Relaxációs-aromaterápiás masszázs
A célja, hogy kiszakadjunk a napi rutinból és csak magunkra összpontosítsunk. A klasszikus svédmasszázs azon fogásai kerülnek előtérbe, melyekkel kifejezetten nyugtatólag hatunk az idegrendszerre. Különböző olajok, aromaolajok segítségével lazítjuk el az izmokat. Az illóolajok mind a bőrbe masszírozva, mint pedig belélegezve jótékonyan hatnak testi-lelki állapotunkra, valamint javítják szervezetünk állóképességét. Masszázs után ne zuhanyozzunk 4-5 órán keresztül, mert az olaj körülbelül 45-60%-a szívódik fel a masszázs alatt, a többi csak utána.
A kezelés időtartama minimum 50 perc

Csokoládéolajos masszázs
A kellemes illatú kakaóvaj tisztítja, ápolja, védi a bőrt és elősegíti a “boldogsághormonok” (endorfin) termelését. A kakaóvaj nagyon gazdag teobrominban, amely a koffeinhez hasonlóan serkenti a zsírégető folyamatokat.
A kezelés időtartama minimum 50 perc

Lávaköves masszázs
A jól ismert svédmasszázs hatását fokozhatjuk melegített kövek használatával. A lávaköves masszázs ellazítja izmainkat, elűzi a fájdalmat, javítja a vérkeringést és segít testünk méregtelenítésében. Az idegrendszerünkre is jótékony hatással van.
A kezelés időtartalma minimum 50 perc

Ultrahangos kezelés
Az ultrahang hullámok akár 4-6 cm mélyen képesek behatolni a kötőszövet alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek, és ennek hatására az erek kitágulnak, felgyorsul a véráram, és eltávoznak a sejtekben felhalmozódott salakanyagok. A kezelés hatására fellazulhatnak a lerakódott, nehezen oldódó zsírok.
A kezelés időtartalma minimum 40 perc

NÁDAS ÉTTEREM
Legyen vendégünk egy finom lakomára és érezze otthon magát az étterem tóra néző csodás természeti panorámája mellett!
Kóstolja meg különlegességeinket, séfünk hazai és nemzetközi ételkölteményeit, és hagyja, hogy elvarázsoljuk ízeinkkel, és a hely hangulatával!
Konyhánkat a legmodernebb technológiával szereltük fel, ami ételeink ízében is tükröződik.
fizetési lehetőségek
kedvezmények
3 éves korig ingyenes   
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Gyermekbarát, Falusi turizmus, Vízpart, Kutyabarát (kutyák esetében max. 5 kg)
  • TELEPÜLÉS
    Vasad
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ***
  • CÍM
    2211 Vasad, Monori út 100
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | | |
További találatok: 5 | | | | |
Település ismertető
  • Vasad

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...